Jedi Camp 2011 előtörténet

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...

Jedi Camp 2011

A Régi Köztársaság a pusztulás szélén áll. A Jedik vezette hadsereg a külsõ régiókból menekülve próbálja megvédeni a megmaradt szektorokat, miközben a rendbéli kancellár vissza hívja katonáit a galaxis Magjának védelmére.

A magukra hagyott peremvidékeken Turan Croan, a Sith ellen elkötelezetten harcoló Revanista Rend utolsó tagja bolygóról bolygóra járva toborozza a szétszóródott, ellenálló Jediket, hogy titkos támadást vezessen DARTH ORTHOR Sith Akadémiája ellen.

Croannak az újdondsült, elszánt Jedik maroknyi csapatával talán sikerül csapást mérnie a gonosz erõk szívére; de az is lehet, hogy rábukkannak a Sith sötét titkára....



Segédlet az előtörténetekhez: Az idei Campben olyan Jediket fogunk alakítani, akikhez eljutott Croan mester hívása, és ki-ki a maga indíttatásai, okai, céljai miatt ezáltal a Herusalaim bolygó felé veszi az irányt, hogy csatlakozzon az amibiózus Mesterhez. Lehetnek közöttük peremvidéket védelmező hősök, a megragadt köztársasági erőkkel harcoló partizánok, Jedi Rendből kilépett fiatal padawanok, vagy akár a Sith csábításának bedőlt, de végül mégis a Jedi utat választó lovagok. Mivel a különböző Akadémiák a Külső, Középső Peremről és a Kolóniákról a Sith martalékául estek, rengeteg Jedinek döntenie kellett a Magvilágok védelmezése, vagy a Sith-el való aktív harc között.
A Sith elleni gerillaharcban jártas Croan mester terve, hogy az ügye mellé állítva beszivárogjanak a Sith vonalak mögé, és észrevétlenül fejezzék le az akadémián folyó képzést. A kiképző központ a Herusalaim bolygón, Battlehelm városánál helyezkedik el. A bolygót a Sithek foglalták el néhány éve, és azóta rettegésben tartják a lakosait. A sötét oldali hadurakra jellemző fenyegetésekkel, és rajtaütésszerű zaklatásokkal tartják sakkban a várost és környékét. Darth Orthor egy idősebb, roppant erős, karizmatikus, megbúvó természetű Sith. Energiáit sok kortársával ellentétben nem a háborúskodásra és a galaxis feletti hatalomszerzésre, sokkal inkább a Rend táplálásához elengedhetetlen tudás továbbadására fordítja. Orthor féltett ereklyéje, melyből elmondása szerint Ereje nagyját nyeri, egy ősi Sith kard. Croan abban bízik, hogyha sikerül elpusztítaniuk a Sithek e fontos zászlajaként számon tartott tárgyat, azzal nagyban segíthetik a köztársasági ellenállás fellendülését.

Az előtörténetek megírását máris megkezdhetitek. Legkésőbb 2 héttel a Camp előttig, tehát júli vége felé igyekezzetek elküldeni őket leginkább S'hoa, vagy a többi szervező címére.
Az előtörténetek írásáról: NEM a fórumon megszokott előtörténetekre van szükség. A karakterek régmúltjára (születési hely, gyermekkor, tanulmányi évek) nincs közvetlen igény. A karakterek motivációjára, közelmúltjára a blogon megismert előtörténet-részletek fényében kerüljenek megírásra. Legfeljebb 9-10 hosszú mondatban.
Karaktereteknek mindenképpen legyen egy jól látható ismertetőjegye a játék során. Lehet egy egyedi testfestés, jelképek hordása, karakterruha vagy bármi egyéb, ami eszetekbe jut.

Megjegyzések