TOR-ma

Az E3 óta történtek dolgok a jelenleg legjobban várt Star Wars játék körül, nézzük is meg ezeket.

Először is kiadtak egy videót a Tatooine-ról, amiről 1 órás prezentációt tartottak a játék show-n. Erről korábban írtam, hogy elég lehangoló volt, ezzel szemben a 10 perces videó sokkal jobb! Talán azért mert ugyanannyi dolog történik 10 perc alatt, mint 1 óra alatt. A videóból az látszik, hogy tényleg a történet lesz a játék erőssége, mert játékmenetileg újdonságokat nem véltem felfedezni.



Szintén az E3-hoz köthetően jött egy alderani flashpoint bemutató videó is. Ebből már lehetett látni kamerás részleteket a youtube-on, szóval ez sem volt újdonság. Viszont azt kell mondani, hogy nagyon hangulatosnak tűnnek a bioware instái. Láthatjuk, hogy elég jól néznek ki az effektek, láthatunk új képességeket, mint a smuggler droid rövidre zárása. Illetve olyan képességeket, amikről eddig csak halottunk, látjuk a gyakorlatban, mint a dirty kick.



Ezenkívül a héten kijött bounty hunter páncélfejlődését mutató videó is. Szerintem kevésbé ütős, mint a trooperé, de hangulatos. Itt látszik pár helyen, hogy a grafika elég sokat változott, pl. a videó végén a nagy szörny elég jól néz ki, természetesen a páncélok is igen vagányok.

Jött még egy videó az E3-ról, itt a fanokkal beszélnek, akik elmondják mennyire állat a játék, mennyire várják meg hasonlók.

Meglebegtettek egy beszámolót is, ami arról szól, hogy mennyire jó lett a béta. Sokkal jobb a játék, mint azt várták, nagyon erős a történet és hogy tényleg kialakul a karakterednek egy személyisége a játék folyamán. Szóval beindult a PR-gépezet, mint az várható is volt.

Tovább bővítik a béta játékosok számát, többen jelezték Európából, hogy kaptak meghívókat. Inkább tőlünk Nyugatra fekvő országokból érkeztek hírek: Anglia, Németország, Franciaország.

Nem TOR, de talán kapcsolódik hozzá: december 15-én leállítják a még működő SW Galaxies szervereket. A játék 8 évig futott, 1 millió példányt adtak el belőle, volt időszak, amikor több mint 300 ezer előfizetőjük volt. Talán lehetséges, hogy decemberben jelenig meg a Tor? Ti mit gondoltok ?

Megjegyzések